Tworzymy koncepcje produktów z filetów różnych gatunków ryb oraz z mięsa separowanego z ryb.
Jak wykorzystać rybę?
Tworzymy koncepcje produktów z filetów różnych gatunków ryb oraz z mięsa separowanego z ryb. Kompleksowe środki funkcjonalne stworzone z myślą o specyfice tego tak delikatnego mięsa uzupełnione są odpowiednio dobranymi aromatami, które maskują niepożądane posmaki i zapachy. Produkty „szyte na miarę” dają gwarancję niepowtarzalnej, autorskiej receptury.
Kategorie
Lista produktów
- Środki funkcjonalne
- aromaty wytrawne
- aromaty w płynie
- błonniki
- białka
- sosy
- paniery
Zainspiruj się
Mieszanki przyprawowe do łososia pieczonego dodają aromatu oraz atrakcyjnego wyglądu produktu. Wyselekcjonowane przyprawy zaaplikowane na surowe mięso ryby przed obróbką termiczną nadają produktom doskonale zbalansowane nowoczesne nuty smakowe.
Activ Shrimp może być deklarowana jako aromat, nie obciąża etykiety produktu dodatkami E. Zwiększa wydajność o 15-20%. Podkreśla naturalny smak krewetek. Nie ma wpływu na wygląd i konsystencję podczas gryzienia.
Pieczone mięso z łososia lub pieczonego dorsza ustabilizowane funkcyjną mieszanką błonników. Występują w różnych wersjach smakowych. Dodatek błonnika zapobiega przesiąkaniu wody z ryby do ryżu i innych dodatków.
Nasza kaszanka rybna łączy w sobie zdrowe mięso ryby z kaszą gryczaną i błonnikiem aroniowym nadającym kaszance charakterystyczny czerwono-brązowy kolor. Nowoczesna propozycja naszego działu R&D stworzona zgodnie z nurtem zero-waste. Idealna z patelni, piekarnika lub grilla.
Produkty rybne zaprojektowane z mięsa separowanego z ryb. Mięso z dodatkiem mieszanki środków funkcjonalnych i błonników zostało odpowiednio uformowane i poddane obróbce termicznej. Dodatek błonników nadaje klopsom odpowiednią „mięsną” strukturę, stabilizuje produkt oraz pomaga uformować mięso z dużą zawartością płynnego tłuszczu. Po ostudzeniu pulpety zostają zalane sosem pomidorowo-paprykowym, sosem majonezowym lub zamarynowane w zalewie octowej.
Wyprodukowane z mięsa separowanego różnych gatunków ryb z dodatkiem środków funkcjonalnych, błonników oraz aromatów i przypraw. Dodatek błonników stabilizuje masę, wiąże wodę i płynny tłuszcz, pozwala na łatwe formowanie, zapobiega przyleganiu do maszyny formującej. Idealne z grilla, piekarnika lub patelni.