Solanka wielofunkcyjna odpowiednia do stosowania metodą nastrzyku i zalewowo. Uniwersalna do różnego rodzaju mięs: wieprzowiny, wołowiny i drobiu, sprawdza się przy różnych wartościach dozowania od 40 do 100%.
NASZE KNOW-HOW
TO ROZWIĄZANIA, KTÓRYCH NIE ZNAJDZIESZ NIGDZIE INDZIEJ
Dział R&D Libry pracuje nad rozwiązaniami unikalnymi, dokładnie dopasowanymi do potrzeb produkcyjnych i rynkowych naszych klientów. To są propozycje z limitowanym E lub z czystą etykietą, wykorzystujące unikalne właściwości błonników oraz naturalnych aromatów spożywczych.
Zobacz, które z naszych rozwiązań szczególnie rekomendujemy jako wyjątkowo nowoczesne i wpisujące się w aktualne trendy rynkowe. Wiemy, że na rynku spożywczym są to unikalne rozwiązania, które ułatwią Ci produkcję i ulepszą Twoje produkty. Sprawdź nasze propozycje, zainspiruj się i zobacz jak wiele możesz zmienić!